Архів заходів

четвер, 22 березня 2018 р.

 «Культура місток, що єднає народи»
Культура – це те, що виправдовує існування народу і нації, це святиня нації, яку народ збирає і оберігає. Тому у наші дні дуже важливо взаєморозуміння між людьми та увага до національної культури кожного народу
21 березня ми знову зібрались у Дитячій бібліотеці в рамках проекту «Взаємодія – КРОК ДО ДІЙ!» на дружню зустріч «Культура – місток, що єднає народи», щоб більше дізнатись про звичаї та традиції тих народів, які проживають пліч-о-пліч з нами на території нашого міста і не тільки.
Цього разу ми знайомились із культурами Індії, Туреччини, Франції, Польщі та нашої  України.


 Ми милувались запальними індійськими та східними танцями у виконанні дитячого колективу східного танцю «Жасмін», насолоджувались французьким, польським та українським співом колективу «Сузір’я» та учениць музичної школи №1, від душі сміялись над гуморесками незрівнянного Павла Глазового від учнів школи № 2, з захопленням передивились візитну картку Польщі від членів євроклубу  «Європа-плюс» та доторкнулись до  української душі, слухаючи співучу мелодію бандури.

Наша зустріч промайнула непомітно, подарувавши кожному мить насолоди від спілкування. Прощаючись, ми бажали один одному миру і злагоди, сподіваючись, що частинки нашого серця і тепло нашої душі залишиться з кожним назавжди, і кожен буде пам’ятати, що Україна – наш спільний дім!







Немає коментарів:

Дописати коментар