Архів заходів

четвер, 21 березня 2013 р.


«Майбутнє дітей – майбутнє нації»

Урок - тренінг

       Здоров’я дитини – багатство країни. Це її сьогодення і що, найголовніше – майбутнє!

       21 березня 2013 року в центральній дитячій бібліотеці  пройшов тренінг: «Майбутнє дітей – майбутнє нації», який провела бібліотекар старшої читальної зали Махітко Л. А. з учнями 9-а класу ЗОШ №2.

Метою заходу було розширення  кругозору учнів із питання охорони здоров'я, заохотити дітей до здорового способу життя.

        Перегляд  презентації «Територія здоров’я» дав  учням поняття про те, що здоров'я — це основа щастя людини, переконує їх у тому, що здоров'я кожного великою мірою залежить від способу його життя, формує у дітей бажання вести здоровий спосіб життя, викликає у дітей прагнення зберігати і зміцнювати своє здоров'я.  Здоровий  образ життя в цілому,    фізична культура і спорт  стають соціальним феноменом, об’єднуючою  силою  і національною ідеєю, сприяючою розвитку сильної держави і здорового суспільства.

На   цю зустріч був запрошений лікар – дерматовенеролог «Клініки,  дружньої до молоді» Іскандеров Р. І.    Цiкаву i корисну iнформацiю надав Руслан Іскандерович юним користувачам стосовно ризикiв залежностi вiд шкiдливих звичок, як вони згубно впливають на органiзм людини (мозок, серце, легенi, судинну, нервову системи тощо).
До уроку підготовлена  книжкова виставка "Всім відомо-це чудово, коли кожен з нас здоровий".



1 коментар: