Архів заходів

понеділок, 23 вересня 2013 р.


«Бійці тихого фронту»
/Героїчна сторінка/
                                                                                              Ми не діти війни,
                                                                                              Лихоліття страшного не знаєм.
                                                                                              Із книжок про війну, про бої ми читаєм…

Партизанський рух став воістину всенародною боротьбою проти німецько-фашистських загарбників, справжнім другим фронтом в допомогу Червоній армії. Героїчний подвиг українських партизанів у Великій Вітчизняній війні назавжди залишається в народній памяті.
Напередодні  Дня  партизанської слави  коли вшановується  подвиг партизанів та підпільників Великої вітчизняної війни 19 вересня 2013 року в читальній залі Центральній дитячий бібліотеці пройшла
 героїчна сторінка «Бійці тихого фронту», в якій прийняли участь учні 6-9 класів різних шкіл міста. Для учасників заходу стала цікавою презентація книги Ніни Панасівни Агафонової  «... І повстав Павлоград», присвячена ювілейній даті  -  70-річчя з дня  визволення Павлограда. 
До заходу була підготована книжково-предметна виставка «Дорогами партизанської слави». В оформленні виставки були використані військові експонати: плащ-палатка, пілотка, гімнастерка, планшет для карт.
 Дітям, які знають про воєнні лихоліття тільки з книг, було цікаво вдягти військову гімнастерку та пілотку, потримати в руках кобуру від пістолета та роздивитися планшет, в якому у роки війни зберігалися стратегічні карти військових операцій.
Великий подвиг стає для дітей більш відчутним, коли вони разом з батьками розглядають фотографії своїх родичів, які воювали на фронтах воєн, нагадують дітям, що герої віддали своє життя за рідну землю, щоб на ній мирно жили люди.





Немає коментарів:

Дописати коментар