Архів заходів

понеділок, 23 вересня 2013 р.


«Бійці тихого фронту»
/Героїчна сторінка/
                                                                                              Ми не діти війни,
                                                                                              Лихоліття страшного не знаєм.
                                                                                              Із книжок про війну, про бої ми читаєм…

Партизанський рух став воістину всенародною боротьбою проти німецько-фашистських загарбників, справжнім другим фронтом в допомогу Червоній армії. Героїчний подвиг українських партизанів у Великій Вітчизняній війні назавжди залишається в народній памяті.
Напередодні  Дня  партизанської слави  коли вшановується  подвиг партизанів та підпільників Великої вітчизняної війни 19 вересня 2013 року в читальній залі Центральній дитячий бібліотеці пройшла
 героїчна сторінка «Бійці тихого фронту», в якій прийняли участь учні 6-9 класів різних шкіл міста. Для учасників заходу стала цікавою презентація книги Ніни Панасівни Агафонової  «... І повстав Павлоград», присвячена ювілейній даті  -  70-річчя з дня  визволення Павлограда. 
До заходу була підготована книжково-предметна виставка «Дорогами партизанської слави». В оформленні виставки були використані військові експонати: плащ-палатка, пілотка, гімнастерка, планшет для карт.
 Дітям, які знають про воєнні лихоліття тільки з книг, було цікаво вдягти військову гімнастерку та пілотку, потримати в руках кобуру від пістолета та роздивитися планшет, в якому у роки війни зберігалися стратегічні карти військових операцій.
Великий подвиг стає для дітей більш відчутним, коли вони разом з батьками розглядають фотографії своїх родичів, які воювали на фронтах воєн, нагадують дітям, що герої віддали своє життя за рідну землю, щоб на ній мирно жили люди.





суботу, 14 вересня 2013 р.



Уважаемые павлоградцы!

Тепло и сердечно поздравляем Вас с одним из самых любимых и радостных праздников – Днём города! Это по-настоящему добрый и теплый праздник, согретый улыбками и любовью, сближающий всех, кому бесконечно дорога родная земля.
 Наш город — родной нам до боли...
Хранит он так много историй!
Про детство, про юность, про старость...
Он видел и горе, и радость!
Он видит так много такого,
О чем мы совсем и не знаем!
И в новый его День рожденья,
Мы гордо его поздравляем!
Наш город — он лучший, мы знаем!
Ему процветания желаем!
И где бы мы ни оказались,
Душою мы, все с ним остались!