Архів заходів

неділю, 31 липня 2016 р.

Будуємо Україну разом!
Майже два тижні павлоградці з цікавістю спостерігали, як на фасаді Центральної дитячої бібліотеки на вул. Соборній, 62 народжувався перший у місті мурал. Ескіз муралу створила павлоградська художниця Євгенія Тищенко. 

 А допомагали їй в цьому волонтери молодіжного табору «Будуємо Україну разом», громадської організації «Позитивний Павлоград», бібліотекарі та місцеві активісти.




На фасаді бібліотеки зображено україночку та юнака, які тримають перед собою відкриті книги і надихаються художніми образами, народженими натхненням та світом фантазії з прекрасною природою, птахами, квітами, хмарами, морем - всім тим, що є нашою Батьківщиною. 




 Всі городяни міста були приємно вражені від художнього оформлення  фасаду. Нікого новий «мейкап» бібліотеки не залишав байдужими. Городяни зупинялись, висловлювали слова вдячності та захоплення, знімали на відео, фотографували. Були і такі, які, залишивши свої справи, самі приєднувались до малювання.



 Десятки юних поколінь пройшли через двері цього приміщення, пізнали життя через книжку. А нині бібліотека стала центром розвитку дитини, де є інтерактив, де можна розвивати свої здібності. 
  
Створення сучасного бібліотечного простору для дітей, який би сприймався не як місце видачі книг, а набагато ширше і різноманітніше, - першочергове завдання бібліотекарів. Результат цього проекту ще раз підтверджує, що спільними зусиллями та з великим бажанням можна творити шедеври, прикрашати своє місто і створювати красу.



Дякуємо Всім, хто проявив свою активність і долучився до спільного проекту. Особлива подяка нашим волонтерам: Евгенії Тищенко, павлоградській художниці, яка створила цей шедевр, Олександрі Белениннік (керівнику громадської організації «Позитивний Павлоград»),  Катерині Дубовик (м.Славянск), Олені Леоновій (м.Часов Яр, медична сестра), Анастасії Гулеваті (м.Київ, студентка-архітектор), Вікторії Степаненко (м.Львів, студентка-медик), Олегу Мокрик (м.Львів, студент УКУ), Ользі Науменко (м.Львів, школярка), Екатерині Лариній (м.Павлоград, школярка), Віктору Приймаку (м.Павлоград), Олексію Ольшевському (м.Павлоград), Ємельяненко Дар’ї (м.Павлоград, школярка) та Престинській Полині (м.Павлоград, школярка).
         Тільки разом ми зможемо зробити наше місто красивішим! 



  


  


Немає коментарів:

Дописати коментар