Архів заходів

середу, 17 травня 2017 р.

«Сімейні посиденьки»
у Дитячій бібліотеці

15 травня у всьому світі відзначають Міжнародний день сім'ї. Тож 16 травня Дитяча бібліотека запросила своїх читачів відсвяткувати це свято на «Сімейних посиденьках».
Під час презентації виставки-поради «Сімейний вогник серце зігріває» бібліотекарі наголосили, що сім'я - найголовніше в житті для кожного з нас. Сім'я - це ті, кого ми любимо, з кого беремо приклад, про кого піклуємося. Немає нічого дорожчого ніж сім'я.


Проходячи казкову естафету «ЧИТАляси», діти відгадували загадки про членів казкових родин, малювали малюнки цих героїв та познайомились з  дружніми  родинами  в казках «Ріпка», «Буратіно», «Червоний капелюшок» та інші.



А закінчилось свято майстер-класами «Хатинка для веселої родинки» та «Сердечний» family кадр» з нашими добрими друзями - вихованцями Палацу творчості та їх чудовим педагогом Любов Дмитрівною Дубовою. Ми разом майстрували оригінальні подарунки своїм найдорожчим та найріднішим. Казкові хатинки та серця для родинних фото вийшли неперевершеними, сповненими любові, родинного тепла та радості.














Немає коментарів:

Дописати коментар