Архів заходів

вівторок, 30 травня 2017 р.

Нащо нам далекі гори,
коли у нас є Кочережки?!!!

   29 травня група дітей із модульного містечка прийняла участь у «Козацькому квесті», який відбувся у селі Кочережки. Ця цікава мандрівка відбулась завдяки команді людей, зацікавлених у тому, щоб літній відпочинок дітей і молоді нашого міста був пізнавальним, корисним і безпечним.
     В селі Кочережки, біля місцевої школи, нас гостинно зустрів краєзнавець  Ляшенко Юрій Васильович, який провів екскурсію у шкільній кімнаті музею. З якою любовю він розповідає про своє рідне село - можна тільки позаздрити. Такого ентузіаста годі ще й пошукати. Він невтомно нас водив «Військовим проваллям», проходив з дітьми різні командні перешкоди, шукав скарби у лісі. 


Краєвиди, які ми побачили, нас просто всіх зачарували. Навкруги соковита зелена трава, квітнуть квіти та пахне чебрецем. Самі змагання проходили в «Козацькій мисці» - це така улоговина, оточена з усіх боків горбами, що нагадують гори.



    Підтримували наш бойовий дух Ярошенко Олег Юрійович та Заярний Станіслав Семенович зі своєю командою школи № 9 «Фенікс», яка приймає участь у дитячо – юнацькій патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). 




Неабиякий релакс ми отримали від собаки Байка, який продемонстрував усім своє виховання та добрий характер.




  Тренер і багаторазовий призер, в тому числі і міжнародних змагань, з метання ножів Юрій Растрюха та працівник  шахти ім. Героїв Космосу Антон Постоялкін навчали дітей стрільбі із лука та метанню ножів. Атмосфера змагання була веселою, азартною, доброзичливою. Всі діти розкрили себе, показали свої таланти і здібності.


 Весь наш маршрут з нами пройшли начальник КМСД Горбатюк Андрій Борисович та команда поліції пенетиціарної служби у справах дітей у місті Павлограді.  Це створювало певну довіру до людей, які охороняють наш спокій. Із рук Андрія Борисовича діти отримали грамоти, що стали справжніми козаками, а ще, завдячуючи команді поліції, діти змогли  спробувати  спражній козацький куліш, який приготувала  дружина краєзнавця. А це, на хвилиночку, аж 20 літрів каші!!! 
    







В цей день ми пройшли 7 кілометрів пішки та отримали купу позитивних емоцій, які зафільмували  команда дитячої телестудія "Юніон-TV".
























Немає коментарів:

Дописати коментар