Архів заходів

суботу, 6 травня 2017 р.

«Бої відшуміли, скінчилась війна, та в пам’яті житиме довго вона»
/героїчна сторінка/

    Війна закінчилась, а спогади про неї і ще й досі хвилюють серця. На «героїчну сторінку»  до нас завітали  наші маленькі друзі,  учні 3-в класу ЗШ № 9 де  разом  з бібліотекарем  вони згадали факти  тих страшних подій. 
   Ми разом переглянули трансляцію  приурочену до дня Пам'яті і примирення. У фільмі - сповіді шістьох героїв з різних куточків України, які ще дітьми пережили усі страхіття Другої світової і змогли вижити.  Діти мали змогу  потримати в руках  справжні бойові нагороди тих часів, читали вірші про війну. А ще вони намалювали малюнки, які після заходу вручили ветеранам і подякували за мирне небо над головою. 





  Ми впевнені, що без минулого немає майбутнього. Обов’язок нас дорослих плекати пам’ять про героїчне минуле нашого народу, шанувати пам’ять про загиблих у тяжкі роки війни і з повагою ставитися до ветеранів, яких залишилося не так багато. Перемога дісталася Україні дорогою ціною. Загальні втрати України у Другій світовій війні - становлять не менше 14 млн. чоловік. Шануймо пам'ять про них!!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар