Архів заходів

понеділок, 26 червня 2017 р.

«Хай завжди буде сонце, Мама, Тато і Я!»
/родинне  свято/
23 червня у дитячому парку відбулась розважальна програма для громади міста -  сімейне свято «Хай завжди буде сонце, мама, тато і Я!»
 Захід пройшов в рамках проекту «Взаємодія  -  КРОК  ДО ДІЙ» і мав на меті об’єднання різних верств населення міста Павлограда, а саме: національних меншин, ВПО та місцевих жителів - заради порозуміння, миру та злагоди. Захід проведений сумісно колективом Центральної дитячої бібліотеки, ініціативною групою ВПО та «Агенцією економічного розвитку».
На павлоградців чекали веселі ігри - рухавки, літературно-ігровий дартс,  конкурс малюнку на асфальті та майстер-клас.
Ведучою, яка запалювала аудиторію, була Світлана Чичирко, прикрасою заходу стали співочі номери у виконанні Заїченко Мирослави, Хребтової Марії та танцювальний східний танок неперевершеної Анастасії Антонівни, бабусі трьох онуків.
Змагались у дружніх естафетах родини Борисенко, Руденко, Шибаєви та Нестленко.
 Радувала малечу іграми – рухавками та призами аніматор Кривенко Єлизавета. Майстер клас «Родинна філіжанка», який порадував усіх, від малечі до дорослих, та в якому прийняли участь 70 умілих рук, підготували  бібліотекарі  дитячої бібліотеки.
  Прекрасні фото, на яких  відображені емоції учасників, створила фотохудожник Тетяна Денисова. Призи для нагород учасників надала команда «Агенції економічного розвитку», за що ми їм щиро вдячні.

Велика подяка всій  ініціативній групі проекту «Взаємодія  -  КРОК  ДО ДІЙ» за командну роботу у підготовці свята!!! Далі буде ще цікавіше! Долучайтесь та приходьте на наші заходи!!!
























































 





 


































 








 


Немає коментарів:

Дописати коментар