Архів заходів

вівторок, 13 червня 2017 р.

«Читацькі перегони із книгою за 90 днів літа»

     Літо - улюблена пора дітей. Але воно так швидко пролетить і знову прийде навчальний рік. Тож дуже важливо, щоб  малеча в літній період займались корисною справою. Літня програма «Читацькі перегони із книгою за 90 днів літа» потребує від бібліотекарів творчості, активності, справжнього захоплення своєю працею. Тож у нас влітку завжди весело і цікаво. З 1 червня, початку роботи пришкільних таборів міста, заходи  бібліотеки вже відвідали 1009  павлоградців.
  Щосереди у нас віртуальні віражі в «Мультакадемії для малюків», у куточку мудреця «Відпочивай, але читати не забувай» на абонементі можна взяти книжку і відправитись в читацькі мандри, прийняти участь у музичній вікторині  і поспівати разом з «Казковими  героями   планети Мультляндії», показати свої таланти у  родинному святі «Хай завжди буде сонце, мама, тато і Я» 23 червня у дитячому парку, а ще стати відеодайвером у заході «Вони, як в морі кораблі»  /до Всесвітнього дня китів та дельфінів/ у липні місяці.
  При бібліотеці працює кіноклуб «КіноДляВсіх кому за…»  перегляд улюбленої кінострічки, або мультфільму у колі друзів покращує настрій. Скористайтесь дружнім терапевтичним ефектом!!!
    Щодня кожен з Вас, дорогі діти та дорослі, отримає купу корисної інформації та позитивних емоцій, відвідавши нашу бібліотеку!

Тож приходьте, не пожалкуєте!!!












































Немає коментарів:

Дописати коментар