Архів заходів

суботу, 19 серпня 2017 р.

Флешмоб 
«Мирне небо Україні»
Сьогодні, 19 серпня, відбувся вибух емоційного заряду дитячої енергії та батьківської любові у дитячому парку міста. В наше місто завітала міжнародна виставка дитячих малюнків «Мій край – мій дім».


Мета виставки - показати вплив військового конфлікту на сході України на творчість дітей, очевидцями якого вони стали. Виставка має на меті привернути увагу до дітей, які не мають свого дому в зв'язку з військовим конфліктом!


Учасники проекту  «Взаємодія  -  КРОК  ДО ДІЙ», який реалізується Центральною дитячою бібліотекою у  рамках проекту сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні,  долучились у малювничому  флешмобі  до заходу.



 Близько 50 діток та батьків створили свої малюнки, присвячені мирній Україні, які далі помандрують до Одеси. Кожен вклав у своє творіння душу, тепло і надію на МИР. І можливо, об’єднавшись в одній спільній меті, -  це буде нашим маленьким вкладом у спільну перемогу. Вся малеча отримала  заохочувальні призи від Міжнародної Організації з Міграції.
 Виставка в місті Павлограді пройшла за ініціативи Наталії Уставицької /Благодійний фонд  «Турбота»/.

































Немає коментарів:

Дописати коментар