Архів заходів

понеділок, 4 вересня 2017 р.

Кіноклуб «КіноДляВсіх кому за…»

Закінчились відпустки, літо та канікули, і ми знову всі зібрались докупи на обговорення нових планів  та подальших дій за проектом. До нас долучаються нові  учасники, і це добре, бо, перефразуємо всім відому приказку,  «..гуртом  будь-яку справу  можна швидко і вправно зробити…»
   А ще це нагода переглянути  разом відео та обговорити побачене. Милосердя, толерантне відношення один до одного, добрі справи - все це у відеоролику «Червоний хрест - історія замислу» про Жан Анрі Дюнана, швейцарського гуманіста і засновника Міжнародного комітету Червоного Хреста, який нам презентувала Юлія Толчіна, член ініціативної групи проекту. 


     Ініціатива Жан Анрі Дюнана проклала  шлях  людяності  серед жорстокості. Товарииство Червооного Хреста — неприбуткова, добровільна, громадська, гуманітарна організація, діяльність якої ґрунтується на Женевських конвенціях про захист жертв війни від 12 серпня 1949 року, ратіфікованих Україною 8 липня 1954 року. До Женевської конвенції приєдналися понад 190 держав, тобто майже всі країни світу.
Долучайтесь до нашої команди і добрих справ!









Немає коментарів:

Дописати коментар