Архів заходів

четвер, 23 листопада 2017 р.

«Елементарно, Ватсон!»
/ гра-розслідування / 
  
    125 років тому, 31 жовтня 1892 року Артур Конан Дойль опублікував книгу «Пригоди Шерлока Холмса». Це була збірка, яка складалася з 12 оповідань. Історія створення літературного персонажа зберігає в собі безліч цікавих фактів, які мало хто знає.
 Отже, сьогодні, 22 листопада, в рамках заходів інформаційно-освітнього центру «Кроха і К», до бібліотеки на гру-розслідування «Елементарно, Ватсон!»   ми  запросили  учнів 7-го класу ЗШ№3. 





Захоплювача гра, яку підготували бібліотекарі, дала дітям змогу уявити себе справжніми детективами та позмагатися в конкурсах на кмітливість, увагу, логічне мислення, швидку реакцію та гарну пам’ять. Справжні атрибути розслідування – зашифровані послання, склянки з невідомими речовинами, лупа, таємнича скринька з предметами. 










Перше знайомство з детективним жанром відбулося! Діти з задоволенням приміряли на себе образ Шерлока Холмса та фотографувалися. 







Розповіді письменника екранізували багато разів. Кращим з Холмсів в світі одностайно визнаний Василь Ліванов. Російський актор був нагороджений орденом Британської імперії за «кращого сищика», а  фотографія Василя Ліванова розміщена на першому поверсі будинку на Бейкер-стріт.

Створений Конон Дойлем образ Шерлока Холмса так само безсмертний, як Гуллівер Джонатана Свіфта, Робінзон Крузо Даніеля Дефо, Олівер Твіст Чарльза Діккенса ...

Немає коментарів:

Дописати коментар