Архів заходів

середу, 20 грудня 2017 р.

Новорічно-різдвяна казка
В один з особливих днів, 19 грудня, засунувши руки під подушку або цікавий носик в чобіток, кожна дитина хоче знайти там гостинець від Святого Миколая Угодника за те, що гарно слухалась, добре вчилася, проявляла добро до оточуючих. Але звідки ж появилась ця гарна традиція?




 Про це малечі розповіли казкові герої Фея, Добра Оповідачка,  Снігуронька та Святий Миколай. Наче справжні професійні актори команда проекту «Взаємодія крок до Дій» подарували малечі справжнє свято. Свято, на яке завітали павлоградська малеча та дітки-переселенці разом зі своїми родинами,  відбулось в Центральній дитячій бібліотеці.




Інтрига свята полягала в тому, що Ялинкова Фея шукає свою чарівну паличку, без якої неможливо запалити вогні  на головній ялинці свята. І тільки коли на ялинці горять та переливаються всіма кольорами  вогники, збуваються всі бажання дітвори. Знайти паличку феї допомагали герої нашого свята. Ми пройшли всі конкурсні перешкоди: командами наряджали «живі ялинки», відгадували загадки, змагались у спритності та кмітливості. І ось все вдалось- фея знайшла чарівну паличку,  і ялинка заграла вогнями.





 Всі дітки отримали подарунки від наших партнерів команди МОМ. І навіть іграшки  для нашої ялинка ми отримали напередодні свята Миколая. Ось так наші партнери піклуються, щоб кожне серце було зігріте теплом і любов’ю.  За що ми їм щиро вдячні. Приходьте до нас у нас тепло, цікаво і затишно! 






Від хати до хати біленьким сніжком
Ходить Миколай із мішком,
Приносить дарунки на втіху,
Радості море, і щирого сміху!
Хай осінить своєю любов'ю,
Мудрості дасть, і сили, й здоров'я,
Ласкою серденько хай зігріває
І усі мрії заповітні здійсняє!!!

Миколаю - Миколаю!
Всі на тебе ми чекаєм!
Приходи у кожен дім,
Щоб добробут був у нім!

































Немає коментарів:

Дописати коментар