Архів заходів

четвер, 25 січня 2018 р.

Кіноперегляд «Казки зими»
24 січня ми знову зібрались у Дитячій бібліотеці на кіноперегляд з поколінням 50-тих років та учасниками «Університету третього покоління» при територіальному центрі соціального обслуговування, в рамках проекту «Взаємодія- КРОК ДО ДІЙ».
Цього разу ми вирішити згадати дитинство та продивились кінострічку режисера Генадія Казанського «Снігова королева», зняту у 1966 році.
Всім відома дитяча казка Снігова королева розповідає історію дружби і дитячої закоханості. Дивно, як відданість і любов творять чудеса. Зла Снігова королева заморожує серце Кая і відвозить його з собою в країну льодів. Але Герда не має наміру миритися з цим, вона готова йти через весь світ, щоб відшукати друга і повернути тепло його серця. Дівчинку чекають небувалі пригоди і багато нових знайомств.
Картина цікава не тільки своїм до болю знайомим сюжетом, але ще і акторським складом. Багатьох зірок можна побачити ще маленькими. Подорослішавши, вони стануть знаменитими, а зараз вони поки що діти, які роблять перші кроки в кіно. Так, роль Герди виконала Олена Проклова. Її впізнають завдяки стрічкам «Міміно», «Собака на сіні». Євген Леонов, перевтілився в короля, пізніше проміняє це амплуа на роль учня в «Великій перерві», а найбільшим його досягненням стане, звичайно ж, участь в зйомках фільму «Джентльмени удачі». Снігової королеві Катерині Климової пізніше дістанеться зовсім протилежна роль Весни в Снігуроньці. А розбійницю Еру Зіганшину побачать в «Небесному суді» та «Бандитському Петербурзі»…



Ми всі із задоволенням слідкували за пригодами Герди та Кая та згадували своє дитинство!
Приходьте до Дитячої бібліотеки!!! Чекаємо Вас у лютому на наступному кіноперегляді!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар