Архів заходів

вівторок, 2 квітня 2019 р.

 ««Читай! Мрій! Перемагай!»»
/обласний конкурс/ 
2 квітня 2019 р. у Міжнародний день дитячої книги в приміщенні Обласної бібліотеки для дітей відбулося урочисте підведення підсумків обласного конкурсу на кращий плакат – мотиватор на підтримку та розвиток дитячого читання «Читай! Мрій! Перемагай!». Від м. Павлограда Центральна дитяча бібліотека надала для участі в конкурсі роботи учениць КЗ «Мистецька школа № 1», під керівництвом викладача Симоненко Людмили.
        Калянова Єлизавета була нагороджена Дипломом обласного конкурсу на кращий постер – мотиватор «Читай! Мрій! Перемагай!» за вагомий внесок у популяризацію української літератури, творче ставлення до життя та активну участь у літературному конкурсі. 
За участь в обласному конкурсі на кращий плакат/постер – мотиватор на підтримку та розвиток дитячого читання «Читай! Мрій! Перемагай!» оголошено подяку Поляковій Ангеліні. Вона отримала спеціальний Приз глядацьких симпатій.
Дівчатам  подарували Power Bank (зарядний пристрій) та книгу «Академія живопису»,  за що ми щиро вдячні організаторам конкурсу, колективу Обласної бібліотеки для дітей та спонсорам свята.
Щасливі і задоволені учасниці конкурсу привезли додому море  позитивних емоцій!
Висловлюємо щиру вдячність викладачу образотворчого мистецтва Симоненко Людмилі за співпрацю, а дівчат вітаємо з перемогою!  





Немає коментарів:

Дописати коментар