Архів заходів

пʼятниця, 2 жовтня 2020 р.

 

Медіа-подорож «Про вусатих і хвостатих, сіро-буро-рудуватих»

(до Міжнародного Дня тварин)

4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день тварин — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту, так як щодня тварини опиняються на межі зникнення.

         Пропонуємо вашій увазі цікавинки про тварин.

Білки відповідають за посадку тисяч дерев у всьому світі

    Вони можуть бути невеликими, але вони відіграють ключову роль у нашому середовищі так, як ви не уявляли. Ці маленькі пухнасті друзі щороку садять тисячі дерев у всьому світі, завдяки простому забуванню, де вони поховали жолуді.  Білки можуть піклуватися про чужих білченят, якщо вони залишаються сиротами.


 Пінгвіни пропонують один одному камінчики

    Коли пінгвіни вибирають пару, вони залишаються разом на все життя. Так само, як люди пропонують один одному, обмінюючись кільцем, пінгвіни використовують той же метод, але з камінчиком. Коли вони бачать іншого пінгвіна, який їм подобається, вони приносять до них маленький камінь, який представляє свою прихильність один до одного. 


Качки люблять серфінг

    Качки люблять їздити на хвилі в синьому морі. Їх спостерігали, як вони їхали хвилями океану на берег і знову пливли назад. І так багато раз. Чи може це бути їх улюбленим хобі?


Топ-10 диких тварин України, які потребують захисту

https://www.youtube.com/watch?v=-BJsomFxUrM



Немає коментарів:

Дописати коментар