Архів заходів

четвер, 18 квітня 2024 р.

                                                           20 років разом

(зустріч у Творчій галереї)

Впродовж 20 років в старшій читальній залі Центральної дитячої бібліотеки працює Творча галерея, в якій експонуються роботи наших користувачів – живопис і графіка, поробки і колажі, петриківський розпис, тощо.

Ініціатором створення Творчої галереї у 2004 році стала Волошина Світлана Кузьмівна (на той час бібліотекар старшої читальної зали). Творча галерея – це особливе місце у нашій бібліотеці, де дитина-користувач може поділитися своїм захопленням, висловитися за допомогою художніх образів, кольорів…

За 20 років співпраці з талановитими викладачами Павлоградської школи мистецтв  Ісаєвою Іриною та Симоненко Людмилою, Творча галерея презентувала близько 200 виставок за різними тематиками, кожна з яких ставала окрасою зали та чудово доповнювала різні заходи.

Окрім художніх виставок наші користувачі, юні художники активно приймають участь в конкурсах різних рівней – місцевих, обласних, міжнародних. Маємо чим пишатися, бо неодноразово ставали переможцями.

Більше 10 років Творча галерея співпрацює з Палацом творчості дітей та юнацтва - т/о «Паперовий креатив» під керівництвом Дубової Любові.  Роботи, виконані у техніках квілінг, скрапбукінг, витинанки, модульне оригамі та багато інших презентувалися в старшій читальній залі Дитячої бібліотеки та приймали участь у конкурсах. Також проводилися яскраві та захоплюючі сумісні заходи та майстер – класи.

І юні читачі, і самі бібліотекарі вже не уявляють собі читальної зали без Творчої галереї, яка, поза сумнівом, увійде в історію Дитячої бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар