Архів заходів

вівторок, 1 жовтня 2013 р.


«Сузір’я вічного й святого – дитяча книга на землі»
/День відкритих дверей/

30 вересня 2013 року пройшов день відкритих дверей «Сузір’я вічного й святого – дитяча книга на землі» в центральній дитячій бібліотеці, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек.

 День бібліотек – це свято всіх користувачів, бібліотекарів та в цілому усіх, хто шанує книгу.
Чудовий настрій павлоградській малечі подарував колектив бібліотеки.  Гостей зустрічали Домовичок Кузя та Галинка - Веселинка. Вони запросили юних читайликів на експрес-вікторини «Юний знавець літератури» та «Переплутані казки». За правильну відповідь кожного учасника нагороджували солодкими яблуками та цукерками. Дуже розважило присутніх дітей складання казкових пазлів,  з яким вони швидко впоралися. Сюрпризом став конкурс модельєрів «Впізнай мене», який передбачав  незвичайні перевтілення в казкових героїв.
У старшій читальній залі на юних користувачів чекала захоплююча інтернет-мандрівка «Найбільшими бібліотеками світу», яка дозволила побачити книгозбірні різних країн та дізнатися про них багато цікавого.
 На майстер-клас з паперопластики «Як стати чарівником» від Дубової Любові Дмитрівни - керівника творчого об’єднання  «Паперопластика» при Палаці творчості для дітей та юнацтва, прийшли  хлопчики та  дівчатка, щоб зробити  подарунок своїми руками - троянду.
Центральна дитяча бібліотека традиційно щороку в цей день приймає поздоровлення, тому на пелюстках «Ромашки побажань»  розмістились привітання від наших користувачів. Ось одне із них: «Дорогая, единственная в своем роде, библиотека! Желаю Вам умных и требовательных читателей, улыбок детей, интересных событий и мероприятий, новых полезных  и нужных книг, совершенствования, процветания и благополучия! Работникам здоровья, счастья и удачи! Подпись: Косенко Татьяна, Ваша постоянная читательница».

               Загалом  бібліотеку в цей день відвідало 220 користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар