Архів заходів

вівторок, 19 березня 2013 р.


          «Найкращий читач -2013»
                        конкурс
 

 Вже стало доброю традицією проведення Централізованою бібліотечною системою міських літературних конкурсів для різних вікових категорій наших користувачів.             19 березня в Центральній дитячій бібліотеці пройшов відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач – 2013».  У конкурсі приймали участь 14 найкращих читачів, учнів 6-7 класів з п’яти філій Павлоградської бібліотечної системи, які добре знають українську та світову літературу.
 
Для юних користувачів були підготовлені різні конкурсні змагання. Справжнім сюрпризом стали гості, відомі детективи Шерлок Холмс та його друг Доктор Ватсон, які шукали серед конкурсантів найкращих, найрозумніших помічників для детективної агенції «Холмс і Кампанія».
Кожен з учасників розповів про себе, про свої захоплення та улюблену книгу. Слід відмітити, що діти добре підготувалися і, не дивлячись на хвилювання, добре виступили. Конкурсанти змагалися у двох вікових категоріях протягом 4-х турів: візитка «Моя улюблена книга», «Бліц – конкурс», «Літературна мозаїка», «Ерудит – гра».

Гарною підтримкою конкурсантів був виступ вокального ансамбля «Сузір’я» Палацу творчості дітей та юнацтва. Дуже сподобався юним читачам конкурс «Юний модельєр», де вони повинні були одягнути одного з учасників в одяг казкового героя.






Проявивши ерудованість, кмітливість, любов до літературного слова у конкурсі перемогли Устименко Георгій, учень 6 класу ЗОШ № 5 та Новожилова Єлизавета, учениця 7класу ЗОШ № 9. Всі учасники конкурсу отримали дипломи, а переможці захищатимуть честь нашого міста під час наступного етапу «Кращий читач – 2013» в м.Дніпропетровську.
 
 

1 коментар:

  1. Вітаємо! Були на цьому заході, враження дуже позитівні. Конкурс сподобався жвавістю та насиченністю. Дякуємо, сподіваємось на нові зустрічі.

    ВідповістиВидалити