Архів заходів

середу, 16 березня 2016 р.

         «Найкращий читач 2016 року»
/свято-конкурс/

15 березня  в 1300 в  Центральній дитячій  бібліотеці кращі діти - читачі Павлограда  зустрілися на міському святі-конкурсі «Найкращий читач 2016 року», яке щорічно відбувається в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія». Учасники конкурсу – діти  6, 7 класів з усіх бібліотек міста.  Вони виборювали право називатися найкращими. А її величність КНИГА була  основною дійовою особою на конкурсі.  «Найкращий читач року» - це можливість проявити  свої знання, красномовність та ерудицію.
 Колектив бібліотеки  створив доброзичливу та дружню атмосферу свята, на яке за допомогою навігатору завітала  Снігова королева,  щоб знайти  для свого королівства розумного  помічника - міністра. Родзинкою заходу  стали виступи    творчого об’єднання  «Лідер» філії «Зорецвіт» Палацу творчості дітей та юнацтва, керівник Модестова Наталя Володимирівна, та вокального  ансамблю  «Барвінок» Дитячої музичної школи  № 1 /керівник Шипіло Олена Юріївна/
В основній частині конкурсного завдання кожен з 13 учасників  розповів про улюблену книгу, про автора цієї книги, про своє враження  від прочитаного твору. Діти дуже добре підготувалися, з усією серйозністю поставилися до конкурсу. Виступи були цікаві і змістовні.
Компетентне журі, визначили кращих з кращих. Критерієм відбору були: начитаність, вміння викладати свої думки, ораторська майстерність, комунікабельність, творчі здібності. Пам'ятними грамотами  та призами  були відзначені всі учасники.

Переможцями і кращими читачами Павлограда 2016 року визнані:

             I місце в категорії  6 класів    -  Турок   Даниїл      6 клас  ЗШ № 15

              I місце в категорії 7 класів  -    Камалова   Євгенія  7 клас ЗШ № 5

                              Вітаємо Всіх переможців! Діти читають і це прекрасно!  
Читаючі діти – майбутнє країни!






















Немає коментарів:

Дописати коментар