Архів заходів

вівторок, 7 лютого 2017 р.

«Ми друзі»
/ігротека/
Жваво, легко та весело пройшов у Дитячій бібліотеці 5 лютого захід – ігротека «Ми друзі». На малечу із родин ВПО та місцевих жителів  м. Павлограду чекали веселі ігри «Знайомство», «Веселий м'яч» та ін.  


 Всі діти з радістю танцювали, вивчали нові рухи та освоювали  вправи, які підготувала для танцкласу - хореограф Олена Русаченко. А танцювальна розминка «Бібіка», яку продемонструвала  присутнім молодша група т/о ЦТДЮ «Сучасні танці», підняла зі своїх стільців навіть мам.



Конкурс малюнків на тему «Ми друзі» став завершуючим акордом заходу. Переможці отримали призи і подарунки, а наприкінці всі пригощалися чаєм з печивом.



 Міні-грант "Від серця до серця" здійснюється в рамках реалізації проекту «Внутрішньо переміщені особи та приймаючі громади: розбудова толерантності через діалог», який в Дніпропетровській області впроваджується громадською організацією Жіночий інформаційно-координаційний центрі у партнерстві з Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fundночий Фонд / за фінансової підтримки фонду C.SMott Foundatio

Немає коментарів:

Дописати коментар