Архів заходів

понеділок, 13 лютого 2017 р.

«Валентинка
 з англійським присмаком»

 Атмосфера любові панувала у всіх куточках бібліотеки напередодні  свята всіх закоханих - Дня Святого Валентина. В «Країні казок» молодшої читальної зали бібліотеки для малечі та родин ВПО пройшов майстер-клас  по скрапбукінгу.





 Вітальні святкові листівки маленькі читачі та їх матусі виготовляли під керівництвом волонтера Інзер Ірини Анатоліївни - керівника гуртка скрапбукінгу ЦТДЮ. Старанно та з великою любов’ю малеча створювала свої шедеври.   



Вправні долоньки + тепло сердець  наших маленьких гостей та їх родин створили теплу сімейному атмосферу, а ось що із цього вийшло судити вам, дорогі читачі нашого блогу.








        Як весело і правильно вивчати  англійську мову  з  дошкільнятами, зі своєю методикою познайомила волонтер Анна  Семеніста. Вона розповіла, що потрібно задіювати в цьому процесі логіку, пам'ять, асоціативне та абстрактне мислення, тактильні відчуття, а ще дієвим способом  у вивченні іноземної мови є гра та перегляд мультфільмів англійською мовою. 
        А головною порадою для матусь було те, що вони повинні активно включатись в процес вивчення мови разом з дитиною. Тоді всі зусилля будуть недаремними!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар