Архів заходів

понеділок, 13 лютого 2017 р.

«Витівки Святого Валентина»
/родинна love story/
            Найромантичніше свято року  - День Святого Валентина.
12 лютого до бібліотеки на родину love story «Витівки Святого Валентина» зібрались гості, наші  постійні читачі зі своїми родинами, щоб гарно провести вихідний у колі своїх рідних та друзів.
        Родзинкою заходу стали сімейні історії від мам і татусів про те, як вони знайшли свої другі половинки. Відеоролик «Валентинів день: романтична історія» та книжкову викладку літератури «Любов дає нам силу і життя» презентували бібліотекарі всім присутнім.

Зимовими пейзажами виставки малюнків «Зимова феєрія» гості змогли полюбуватись в рамках «Творчої галереї»  бібліотеки. А створили їх вихованці музичної школи №1 під керівництвом Симоненко Людмили Петрівни та Ісаєвої Ирини Олександрівни.


Та найцікавіше було в нашій «Креативній майстерці»,  де ми всі разом власними руками створили незвичайний символ закоханих – гарного зайчиська, як символ родинного щастя. А допомогла нам у цьому талановитий педагог Любов Дмитрівна Дубова.




 Треба було бачити з яким задоволенням та натхненням руками дітей були створені справжні неповторні поробки. 





Фішкою цього дня стали побажання від медвежатка «Лумі», яке діти, перадаючи один одному з рук в руки, бажали щастя, добра, любові один одному.








Немає коментарів:

Дописати коментар