Архів заходів

вівторок, 10 жовтня 2017 р.

«Стильний образ без зайвих затрат»
/майстер-клас/
9 жовтня у Дитячій бібліотеці відбувся курс по конструюванню і пошиву юбки з фатину від команди проекту «Взаємодія - Крок до ДІЙ».
Чудовий, повітряний матеріал  фатин, присборенний в пишну спідницю-пачку, створює ангельський і романтичний образ і підходить не тільки для весільних нарядів.
Пишні багатошарові спідниці з фатину чудово поєднуються з самими звичайними топами і жилетами та  футболками. Їх можна носити в офіс разом з блейзером, надіти під плаття в стилі нью-лук або виступити в карнавальній ході або станцювати на сцені.



Від таких спідниць-пачок у захваті  зовсім маленькі дівчатка і мами крихт в колисці. Їх також обожнюють молоді дівчата і успішні бізнес-леді. Існує безліч варіантів як зшити спідницю з фатину, є навіть варіант створення фантастичної спіднички своїми руками практично без голки і нитки і буквально за півгодини.




Ось саме такий майстер-клас відбувся в нашій бібліотекці де команда матусь та дівчат створювали стильний образ без зайвих затрат. Процес був цікавий. Кожен вибрав собі колір до смаку! Яскраву палітру тканини нам надала команда МОМ, за що їм щиро вдячні.  Першою свій образ створила Мирослава Троценко.  Але закінчений образ команди  всі зможуть побачити після майстер – класу з розпису футболок, який скоро відбудеться.  Тримаємо інтригу … 


 
 










Немає коментарів:

Дописати коментар