Архів заходів

середу, 11 жовтня 2017 р.

«Персонажі, герої, образи»
/ персональна виставка/  

         Вже традиційними в Центральній дитячій бібліотеці стають виставки юних талантів Павлограда. І ось нещодавно наша активна читачка  Евеліна Федорова презентувала персональну виставку малюнків «Персонажі, герої, образи».
     Як відомо, талановита людина – талановита в усьому, тому Евеліна не лише навчається добре у 6 класі ЗШ№17, а ще й багато читає, захоплюється музикою і малюванням у стилі японського аніме. Розкрити талант дівчинки допомогли бібліотекарі, як сказала мама. Вона дуже сором’язлива і не наважувалась демонструвати свою творчість однокласникам. Те, як чудово малює дівчинка, ми помітили на заході, що проводився бібліотекою в парку  під час флешмобу «Мирне небо Україні» і запропонували Евеліні презентувати власну виставку.


 На виставку, яка демонструвалась в бібліотеці, однокласники Евеліни  прийшли всім класом на чолі з класним керівником. І були вражені.  А після всього мама та Евеліна прийшли до нас ще раз з солодощами, і ми за чаєм спілкувались і всі разом не могли натішитись, що все у нас вийшло.
        Бібліотека намагається створювати всі умови для того, щоб кожен, хто сюди приходить, зміг себе реалізувати.



Немає коментарів:

Дописати коментар