Архів заходів

понеділок, 20 листопада 2017 р.

Арт-студія «Розвиваємось разом»
На вулиці осінній похмурий день, але в Дитячій бібліотеці зовсім не сумно! У нас яскраво, весело, пізнавально! Сьогодні, 19 листопада, ми знову зібрались в нашій арт-студії «Розвиваємось разом», в рамках проекту «Взаємодія – КРОК До ДІЙ!», щоб разом з нашою чарівною майстринею Валентиною Смик виготовляти ялинкові прикраси.




 Так, ми вже повним ходом готуємось до Нового року! І незважаючи на те, що на вулиці накрапував дощик, наш настрій був казково – новорічний! І іграшки у наш вийшли чудові-пречудові!!!! Такі гарні, що ні чим не поступляться тим, що пропонують у супермаркетах! Вони теплі, казкові, дивовижні! Бо ми усі разом їх старанно виготовляли з любов’ю та нашими найщирішими побажаннями миру, щастя та добра!!!! 




А доки старші майстрували, наші маленьки члени команди вдосталь награлися з розвиваючими іграшками, які нам люб’язно закупила команда МОМ. Тож усі добре провели час та вирушили додому у гарному настрої!







Ми дуже вдячні Валентині, що кожного разу вона готує для нас такі гарні несподіванки, і з нетерпінням чекаємо нашої наступної зустрічі!!!!!! 




















Немає коментарів:

Дописати коментар