Архів заходів

четвер, 16 листопада 2017 р.

«Розмалюй футболку»
/майстер-клас/
Одяг - невід'ємна частина людської індивідуальності. Ось чому декорування футболок та сумок в наше століття «зникаючої» індивідуальності стало настільки популярним. Це завжди пошук свого «я», спосіб самовираження за допомогою різних написів, символів і малюнків.
Саме тому 15 листопада  в рамках проекту «Взаємодія – КРОК До ДІЙ!» у Дитячій бібліотеці пройшов родинний майстер-клас по декоруванню футболок.





Талановита майстриня Ольга Рубцова познайомила присутніх з основними техніками розпису футболок. І процес створення дизайнерського одягу почався…




Узявши до рук пензлі і фарби, люди різних вікових категорій вправлялись в художній майстерності, пробуючи власний хист на тканині, тим самим вдихаючи життя у неповторну, якісну і модну річ.





На своїх футболках малювали тварин, квіти, морський якір, силуети дівчини та освідчувались в коханні. Кожен старанно створював унікальну річ, якою можна користуватися.





 Хтось розписував футболку для себе, хтось робив подарунок своїм близьким, і кожен поніс додому дизайнерську новинку, яку потім із задоволенням буде носити. Адже на цей майстер-клас прийшли люді, які цінять ручну роботу і бажають мати цікаву річ, зроблену своїми руками.





Ми дякуємо команді МОМ за придбані матеріали і за те, що цей цікавий майстер-клас став для нас доступним!








Немає коментарів:

Дописати коментар