Архів заходів

пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

 «Кіно ДляВсіхКому за…»
Напередодні новорічно-різдвяних свят 7 грудня Дитяча бібліотека знову запросила покоління 50-тих років та учасники «Університету третього покоління» при територіальному центрі соціального обслуговування на перегляд кінофільму для тих, кому за…, в рамках проекту «Взаємодія- КРОК ДО ДІЙ».
Цього разу для кіноперегляду обрали стрічку «Зимовий роман», зняту у 2004 році Наталлєю Родионовою. Головні ролі виконують Юозас Будрайтис та Ада Роговцева.
Ніна Петрівна (Ада Роговцева) та Єгор Ілліч (Юозас Будрайтис) на схилі років живуть в міських квартирах з дітьми, онуками і навіть правнуками, які, однак, ніяк не бажають зважати на інтереси своїх літніх родичів. Але одного разу настає момент, коли людям похилого віку доводиться піти з дому. Випадкове знайомство в бістро - і замість того, щоб понуро скаржитися один одному на долю, вони виїжджають жити на дачу Єгора Ілліча. Діти обох, об'єднавши зусилля, намагаються поставити своїх "романтичних" пенсіонерів на місце ... Але несподівано для себе нарешті розуміють, що тільки у мирі та злагоді можуть бути по-справжньому щасливі.



Ми із задоволенням переглянули цю кінострічку, поспілкувались та подарували один одному гарні емоції. Приходьте до кіноклубу, у нас є ще багато гарних та проникливих фільмів, щоб усім разом насолоджуватись переглядом!!!!!!Ми чекаємо на Вас!!!!!!!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар