Архів заходів

вівторок, 20 лютого 2018 р.

«Поетичний пеленг»
(свято талантів)

19 лютого у ЦДБ, в рамках проекту «Взаємодія – Крок до дій», пройшло незвичайне свято талантів «Поетичний пеленг».



Ми усі разом зібрались, щоб вшанувати мистецтво. І кожен приніс із собою неоціненний скарб — любов до поетичного слова, музики, хореографії. А ще — доброзичливість у серці та бажання творити.




 Учасниками нашого свята стали  не знамениті зірки, не Кіркорови, не Ані Лорак, а наші павлоградські  зірки й зірочки, які із задоволенням демонстрували присутнім  свої таланти і вміння. Всі вони – виконавці – початківці, які роблять свої перші кроки на велику сцену, а для де-кого виступ на нашому святі і зовсім став дебютом.





Тут були співаки і танцюристи, виконавці своїх авторських пісень і віршів, а також декламатори небилиць, гуморесок незрівнянного Павла Глазового та поезії нереально талановитої письменниці Ліни Костенко.





 Наше свято промайнуло непомітно, подарувавши кожному мить насолоди від спілкування. І щось нахлинуло, заполонило, зігрівши душу своїм теплом та залишивши ще надовго приємні спогади.


 На згадку про зустріч кожен отримав подарунок з найширшими побажаннями від команди МОМ подальших творчих успіхів. Тож сподіваємось, що кроки учасників нашого свята стануть ще впевненішими та їх прагнення та мрії обов’язково здійсняться.




Немає коментарів:

Дописати коментар