Архів заходів

неділя, 20 січня 2019 р.

«Іграшки з фетру»
/майстер - клас /
20 січня у Центральн6ій дитячій бібліотеці  в рамках проекту «Взаємодія- Крок до Дій» відбувся майстер-клас «Іграшки з фетру». Майстриня Валентина Смик запропонувала учасникам створити своїми руками -  хлопчикам  маску улюбленого героя мультфільму, а дівчаткам для гарної зачіски прикрасу з квітами, метеликами, звірятками на шпильці. 
Майстер-класи «Творчої майстерні»– прекрасна можливість для самовираження. Вони проходять в дружній та робочій атмосфері. Речі, зроблені своїми руками, несуть в собі любов та людське тепло.


Мета таких занять - психологічна реабілітація дітей та дорослих через творчу роботу, адаптація в місцеву громаду через спілкування з місцевими мешканцями, відновлення якісних сімейних відносин між дітьми та їх батьками.
Проаналізувавши методики минулих майстер-класів, стилі подачі матеріалу та атмосферу, яка панувала на заняттях, можна зробите висновок:  творчі заняття – є вдалим мостом до зближення та порозуміння між внутрішньо переміщеними особами та жителями місцевих громад. Спостерігається стійка тенденція до зближення та налагодження якісних гармонійних стосунків між учасниками.

Немає коментарів:

Дописати коментар