Архів заходів

пʼятницю, 18 січня 2019 р.

День народження сніговика
/ карнавал ідей /
А чи знаєте ви, що 18 січня святкують Всесвітній
 День Сніговика?
17 січня до дитячої бібліотеки завітали учні 6-б класу НВК№2 на дивовижне свято «День народження Сніговика».
Звідки ж цей зимовий персонаж взявся? Звідки пішла ця традиція, ця весела дитяча забава? Про історію незвичайного  дня  дітям розповіли бібліотекарі. Традиція святкування цього свята  з'явилася в Німеччині. Така чудова ідея прийшла в голову німецькому колекціонеру Корнеліусу Гретцу, який ще будучи юнаком, почав збирати зображення сніговиків. 


У 2008 році він увійшов зі своєю колекцією в книгу рекордів Гіннеса, яка налічувала   більше трьох тисяч експонатів!  І все це - Сніговики! Колекціонер і запропонував святкувати День Сніговика. 
 
 
 
В Україні сніговик завжди був добрим чарівником, а тому він і завітав до нашої бібліотеки, та надихнув дітей на веселі і рухливі ігри. Діти активно приймали участь у вікторинах та конкурсах: «Сніжки», «Заплети косу», «Дарс», «Смачна піца», "Кеглі", переглядали  мультики.  
 
В  цей день  в бібліотеці панувала радісна і щаслива атмосфера. А на згадку  ми влаштували справжню фотосесію біля ялинки!Бажаємо всім, щоб  зимовий  герой сніговичок  здійснював  найпотаємніші бажання  всіх, хто його забажає зліпити в чудову морозну погоду!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар